L' Equipe: Στην κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2020 ο Βάτσλικ (pic)

Η γαλλική εφημερίδα L' Equipe συμπεριέλαβε τον Τόμας Βάτσλικ στην κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2020.

Από το μεσημέρι της Κυριακής ο Τόμας Βάτσλικ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, ενώ περνάει από εξονυχιστικές εξετάσεις.

Η «περίεργη» ενέργεια συνεργάτη του Ισά για τα ιατρικά του Βάτσλικ

Στο Euro 2020 ο Τόμας Βάτσλικ ήταν ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής ομάδας της Τσεχίας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι ενδεικτικό ότι η γαλλική εφημερίδα L' Equipe συμπεριέλαβε τον Βάτσλικ στην κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2020.

Η εθνική ομάδα της Τσεχίας έφτασε έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης με τον Τόμας Βάτσλικ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πορείας της. Ο Τσέχος γκολκίπερ που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη ξεπέρασε μέχρι και πορτιέρε που κατάφεραν να φτάσουν έως το φινάλε του Euro.

Η ενδεκάδα που έφτιαξε η L' Equipe είχε σχηματισμό 4-3-3 με τον Βάτσλικ στην εστία και τους Νάμφρις, Μάγκουαϊρ, Κιελίνι, Σπινατσόλα στην άμυνα. Μπουσκέτς, Χόλμπεργκ, Ντε Μπρόινε τους τοποθέτησε στη μεσαία γραμμή, ενώ την επίθεση είχε τους Σαράμπι, Λουκάκου και Στέρλινγκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα