«Παίκτης της Premier League συνελήφθη για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων»

Όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα, παντρεμένος ποδοσφαιριστής της Premier League συνελήφθη για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανηλίκων, με την αστυνομία να ερευνά την υπόθεση. Τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ομάδα του ο παίκτης.

Ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League συνελήφθη από την αστυνομία του Μάντσεστερ με κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων σε βάρος ανηλίκων, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (19/7).

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο παίκτης, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί ακόμα για νομικούς λόγους, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την ομάδα του, την ώρα που η αστυνομία ερευνά τις κατηγορίες.

Ο ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είχαν πραγματοποιήσει έφοδο στο σπίτι νωρίτερα μέσα στον μήνα σε αναζήτηση στοιχείων, πριν τη σύλληψή του την Παρασκευή (16/7). Μετά τη σύλληψη, του επετράπη να επιστρέψει σπίτι του, όπου και παραμένει απομονωμένος.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη "The Sun", από την έφοδο κατασχέθηκαν πολλά στοιχεία και ευρήματα, με τον ποδοσφαιριστή ανακρίνεται για μια πληθώρα σοβαρών αδικημάτων.

Η είδηση της σύλληψής του σόκαρε τους συμπαίκτες του, όπως και όλη την Premier League, περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2021-22.

Εκπρόσωπος του συλλόγου του συλληφθέντος επιβεβαίωσε ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα, τονίζοντας παράλληλα ότι «το κλαμπ θα συνεχίζει να στηρίζει τις αρχές με τις έρευνες, χωρίς για την ώρα να κάνει κάποια άλλη ανακοίνωση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα