«Συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Πολ Πογκμπά»

Γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον ατζέντη του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, για συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γάλλο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι συνεχίζεται το «σίριαλ» που αφορά το μέλλον του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί οι «κόκκινοι διάβολοι» να επιθυμούν την παραμονή του παίκτη στις τάξεις τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο δημοσιεύματα από την Γαλλία υποστηρίζουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη κάνει το πρώτο βήμα για την απόκτηση του διεθνούς άσου.

Συγκεκριμένα, οι «πρωτευουσιάνοι» φέρονται να ήρθαν σε συμφωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του 28χρονου άσου και αυτό που απομένει πλέον είναι να τα βρουν και με τον αγγλικό σύλλογο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στην ίδια στιγμή βέβαια, οι πληροφορίες από την Αγγλία υποστηρίζουν πως δεν έχει υπάρχει επίσημη επικοινωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή.

Ο τελευταίος βρίσκεται σε διακοπές στην Φλόριντα των ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά του και στην Γιουνάιτεντ τον περιμένουν εντός των ημερών να επιστρέψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ως γνωστόν, ο Πογκμπά έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ (2022), η οποία επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γάλλο χαφ και ετοίμαζε μάλιστα «χρυσή» πρόταση στον παίκτη για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της για αρκετά ακόμα χρόνια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα