Φιλική... εξάρα της Γουέστ Χαμ στην Σέλτικ, τα μισά έφαγε ο βασικός Μπάρκας!

Με 6-2 ηττήθηκε, σε φιλική αναμέτρηση, η Σέλτικ από την Γουέστ Χαμ, στη Γλασκώβη, με τον Βασίλη Μπάρκα να είναι βασικός και να δέχεται τα μισά τέρματα της βαριάς ήττας.

Τέσσερις μέρες αφότου έμεινε στο 1-1 με την Μίντιλαντ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, στο «Σέλτικ Παρκ» (αποτέλεσμα που υποθηκεύει την παρουσία των Σκωτσέζων στην συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης...) στο ίδιο γήπεδο, η ομάδα της Γλασκώβης, συνετρίβη σε φιλική αναμέτρηση από την Γουέστ Χαμ με το ευρύ 6-2.

Στην αναμέτρηση βασικός ήταν ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος δέχθηκε τα μισά τέρματα της ομάδας του.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο ΜακΓκρέγκορ στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε σε… εφιάλτη!

Ο Μίκαελ Αντόνιο με δύο γκολ σε δέκα λεπτά (23’, 32’) έφερε τούμπα το σκορ και ο Νόουμπλ με πέναλτι στο 38’ έγραψε το 3-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ο Κρίστι στο 50’ μείωσε για λογαριασμό των «καθολικών», αλλά ο Μπενραχμά τέσσερα λεπτά μετά έδωσε εκ νέου αέρα δύο τερμάτων στην Γουέστ Χαμ (2-4).

Ο Μπόουεν στο 74’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 74ο λεπτό στο 5-2, για να έρθει δέκα λεπτά μετά ο Όκοφλεξ να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα (2-6).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα