Γκουαρντιόλα σε Κλοπ: «Κάθε σύλλογος αποφασίζει τι θέλει»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε εμμέσως στα σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ για την FFP και τις μεταγραφές των αντίπαλων ομάδων της Premier League, τονίζοντας ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει περάσει τους οικονομικούς ελέγχους στους οποίους έχει υποβληθεί. 

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, υπερασπίστηκε πλήρω την απόφαση του συλλόγου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να αποκτήσει τον Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα με 120 εκατ. ευρώ.

Ο Καταλανός τεχνικός υποστήριξε ότι ο σύλλογος τηρεί τους κανόνες του Financial Fair Play. Η απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού, κατέστη εφικτή, επειδή τους τελευταίους 12 μήνες οι πρωταθλητές εισέπραξαν 60 εκατομμύρια λίρες από την παραχώρηση ποδοσφαιριστών τους.

«Έχουμε περιθώρια από το FFP. Είμαστε στην ίδια σελίδα όπως όλοι. Μετά από αυτό, κάθε σύλλογος αποφασίζει τι θέλει να κάνει. Κάθε σεζόν, περάσαμε τους ελέγχους που υπάρχουν για όλους. Εάν κάνουμε λάθος, αποδείξτε το.

Έχω ξαναπεί, υπάρχουν ιδιοκτήτες που θέλουν τα οφέλη για τον εαυτό τους. Οι ιδιοκτήτες μας δεν θέλουν να χάσουν χρήματα, αλλά εάν μπορούν να δαπανήσουν, θα το κάνουν», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα.

Το σχόλιο του προπονητή των «πολιτών» ήρθε μία ημέρα μετά τις «αιχμές» που άφησε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, για τις μεταγραφές των αντίπαλων ομάδων της Premier League.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Μάντεστερ Σίτι είναι έτοιμη να πληρώσει περισσότερα από 120 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον επιθετικό της Τότεναμ Χάρι Κέιν, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα