Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο 40χρονος Ραούλ Μπράβο, συμφώνησε με την ισπανική Πέγκο

O 40χρονος Ραούλ Μπράβο, που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και με την φανέλα του Ολυμπιακού, αποφάσισε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και θα αγωνιστεί με την ισπανική Πέγκο.

Δύο χρόνια μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Ραούλ Μπράβο είναι πλέον έτοιμος να πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους, παρά το γεγονός ότι διανύει το 40ο έτος της ηλικίας του.

Ο Ισπανός αμυντικός, που κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε αγωνιστεί και στη χώρα μας τόσο με την φανέλα του Ολυμπιακού (2007 - 2011) όσο και με αυτές των Άρη (2015-17) και Βέροιας (2016), ήρθε σε συμφωνία με την ισπανική Πέγκο, που βρίσκεται στο Αλικάντε της Βαλένθια, και θα πάρει μέρος στην Primera Regional.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ραούλ Μπράβο είχε κατηγορηθεί για την συμμετοχή του σε κύκλωμα «στημένων» αγώνων στην Ισπανία τις περιόδους 2016-2017 και 2017-2018. Ο Ισπανός είχε αρνηθεί να καταθέσει πριν τη δίκη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά εν συνεχεία αποφυλακίστηκε έχοντας καταθέσει εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα