«Έδεσε» Μιλένκοβιτς η Φιορεντίνα ως το 2023

Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Φιορεντίνα έβαλε ο Νίκολα Μιλένκοβιτς και θα παραμείνει στους «βιόλα» ως το 2023.

Με τα χρώματα της Φιορεντίνα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκολα Μιλένκοβιτς, κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από τους «βιόλα» και να συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία και την Premier League.

Ο σύλλογος της Φλωρεντίας ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρβο αμυντικό για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας και ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το 2023.

Ο Νίκολα Μιλένκοβιτς έκλεισε τα αυτιά του στις «σειρήνες» από το Λονδίνο, καθώς μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν εκφράσει η Τότεναμ αλλά και η Γουέστ Χαμ. Τα «σπιρούνια» τελικά στράφηκαν στην περίπτωση του Κρίστιαν Ρομέρο για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή, ενώ τα «σφυριά» δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την Φιορεντίνα.

Ο Μιλένκοβιτς αγωνίζεται στην Φιορεντίνα από το 2017 και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 37 αναμετρήσεις των «βιόλα» σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα