Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Φρένο» για Ρούμπεν Νέβες και Ντέκλαν Ράις

Γουέστ Χαμ και Γουλβς βάζουν «φρένο» στις βλέψεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των Ντέκλαν Ράις και Ρούμπεν Νέβες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να οργώνει την μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη μεσαία γραμμή της. Μέχρι στιγμής όμως, οι προσπάθειές της δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κοιτάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον τις περιπτώσεις των Ντέκλαν Ράις και Ρούμπεν Νέβες, αλλά οι διαπραγματεύσεις με Γουέστ Χαμ και Γουλβς αντίστοιχα κάθε άλλο παρά έχουν θετική εξέλιξη το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Γουέστ Χαμ αξιώνει το ποσό των 100 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών (σ. περίπου 116 εκατ. ευρώ) για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Ντέκλαν Ράις (που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως στόπερ), ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα τέτοιο ποσό για τον διεθνή Άγγλο άσο. Μάλιστα, ο τελευταίος φέρεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την στάση της διοίκησης των λονδρέζων στην υπόθεσή του, την στιγμή που για την απόκτησή του ενδιαφέρον υπάρχει παράλληλα και από την Τσέλσι.

Όσον αφορά τον Ρούμπεν Νέβες, ο προπονητής της Γουλβς, Μπρούνο Λάζε, ξεκαθάρισε ότι οι «λύκοι» δεν είναι πρόθυμοι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με κανέναν σύλλογο για την πώληση του ποδοσφαιριστή τους. Παρόλα αυτά όμως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Πορτογάλου χαφ αν κατατεθεί μία αρκετά μεγάλη προσφορά.

Στη λίστα της Γιουνάιτεντ για την συγκεκριμένη θέση βρίσκεται και ο Λέον Γκορέτσκα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2022). Πληροφορίες από την Γερμανία, ωστόσο, αναφέρουν πως οι Βαυαροί βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 26χρονο μέσο ώστε να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα