Ποτσετίνο: Δεν μου είπε ότι θέλει να φύγει ο Εμπαπέ, προετοιμάζεται για το ματς με τη Ρεμς!

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κυριακάτικου (28/08) αγώνα με τη Ρεμς, τόνισε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση, σημειώνοντας ότι ο παίκτης δεν του είπε ότι θέλει να φύγει...  

Ενώ η Γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» το Σάββατο (28/08) ενημέρωνε για ...τελεσίγραφο της Ρεάλ Μαδρίτης προς την Παρί Σεν Ζερμέν ότι η προσφορά της περασμένης Πέμπτης (170 εκ. ευρώ + 10 εκ. ευρώ μπόνους) για τον Κιλιάν Εμπαπέ ισχύει μέχρι το Σαββατοκύριακο και μετά αποσύρεται «από το τραπέζι» στην ομάδα της Γαλλικής πρωτεύουσας (όπου κατά άλλες πληροφορίες, του ίδιου μέσου, έχουν απορρίψει την εν λόγω πρόταση...) δεν τους ιδρώνει το ...αυτί!

Τουλάχιστον αυτό έδειξε ο τεχνικός των Παριζιάνων, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (29/08, 21.45) με την Ρεμς για τη Ligue 1, είπε ότι ο παίκτης προετοιμάζεται κανονικά, ενώ διέψευσε ότι του είπε πως επιθυμεί να φύγει.

«Εάν μου είπε ο Εμπαπέ ότι θέλει να φύγει; Όχι. Δουλεύει πολύ καλά και προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι. Η ενημέρωση έγινε από τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και τον Λεονάρντο και ήταν ξεκάθαροι για τη θέση του κλαμπ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, επιβεβαίωσε πως ο Γάλλος αστέρας θέλει να αποχωρήσει, κατηγορώντας παράλληλα τη Ρεάλ Μαδρίτης για έλλειψη σεβασμού και για το ότι προσέγγισε τον παίκτη παράνομα αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα