Sky Sports: «Ο Εμπαπέ νιώθει ότι η Παρί τον κρατάει παρά τη θέλησή του να συνεχίσει στη Ρεάλ»

Δημοσίευμα του Sky Sports αναφέρει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ αισθάνεται δυσαρεστημένος από τη στάση της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον κρατάει παρά την επιθυμία του να συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Με την προθεσμία της μεταγραφικής περιόδου να φτάνει στο τέλος της την Τρίτη (31/8), κορυφώνεται και η αγωνία για το σίριαλ της ενδεχόμενης μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του αγγλικού "Sky Sports", ο 22χρονος Γάλλος φορ είναι δυσαρεστημένος με τη στάση της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού νιώθει ότι η γαλλική ομάδα προσπαθεί να τον κρατήσει στο Παρίσι παρά τη θέλησή του.

Από την πλευρά του νεαρού άσου, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο γαλλικός σύλλογος είχε υποσχεθεί ότι θα τον άφηνε να φύγει έναντι 180 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν έκανε δεκτή την προσφορά της Ρεάλ για 170 εκ. ευρώ +10 μπόνους.

Αν οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία το καλοκαίρι, τότε οι «μερένχες» θα υπογράψουν με τον Εμπαπέ τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα