Άιντραχτ: Έσωσε λάθος email για να χαλάσει τη μεταγραφή του Κόστιτς στη Λάτσιο

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Άιντραχτ, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κρατήσει στο ρόστερ της τον Φίλιπ Κόστιτς και τελικά τα κατάφερε.

Στον δρόμο του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League θα βρεθεί τελικά ο Φίλιπ Κόστιτς με την φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αφού όσο κι αν πίεσε ο 28χρονος Σέρβος εξτρέμ για την αποχώρησή του από τον γερμανικό σύλλογο αυτό το καλοκαίρι τελικά παρέμεινε στους «αετούς».

Η Λάτσιο επιδίωξε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να τον εντάξει στο ρόστερ της, αλλά η Άιντραχτ ήταν αποφασισμένη να τον κρατήσει και τα κατάφερε έστω κι αν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει και… πλάγιους τρόπους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Άιντραχτ έδωσε εσκεμμένα λάθος email στην Λάτσιο, προκειμένου να μην μπορέσει η ιταλική ομάδα να έρθει σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή για να προχωρήσει το θέμα της μεταγραφής του. Ο Σέρβος δεν ενημερώθηκε ποτέ για την πρόταση των «λατσιάλι» και η διορία για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο «εξέπνευσε» με τον ίδιο να παραμένει στον σύλλογο της Φρανκφούρτης.

Βέβαια, όπως σημειώνεται, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή αργότερα έμαθε τον λόγο για τον οποίο «χάλασε» η μεταγραφή του πελάτη του στην Λάτσιο και ενημέρωσε τον Σέρβο για την κίνηση της Άιντραχτ. Ο 28χρονος έγινε έξαλλος με την διοίκηση των «αετών», αλλά επί της ουσίας παρέμεινε στην Άιντραχτ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα