Ο Φλικ έστειλε τον Μπόατενγκ στην Λιόν

Ο Γερμανός αμυντικός Ζερόμ Μπόατενγκ αποκάλυψε πως ο πρώην προπονητής του στην Μπάγερν Μονάχου, Χανς Φλικ, ήταν αυτός που τον συμβούλεψε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λιόν.

Ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα άνοιξε αυτό το καλοκαίρι ο Ζερόμ Μπόατενγκ, καθώς επέλεξε να αγωνιστεί στα γήπεδα της Γαλλίας, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη Λιόν.

Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Γερμανός αμυντικός, ο πρώην προπονητής του στην Μπάγερν Μονάχου, Χανς Φλικ, ήταν αυτός που τον συμβούλεψε να δεχτεί την προσφορά των «λιονέ».

«Ο Φλικ μου είπε, ότι η Λιόν είναι ένας καλός σύλλογος που συμμετέχει στις διεθνείς διοργανώσεις και ότι θα ήταν χαρούμενος για εμένα εάν γινόταν η μεταγραφή μου. Μου είπε ότι έπρεπε να πάρω την απόφαση μόνος μου και ότι στο τέλος της ημέρας έπρεπε να ακούσω την διαίσθησή και την καρδιά μου», σημείωσε σχετικά.

Ο Μπόατενγκ έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι, μιας και οι Βαυαροί δεν του πρότειναν να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως ο Φλικ αποχώρησε από τον πάγκο των Βαυαρών για να αναλάβει τα «ηνία» της εθνικής Γερμανίας, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να τον διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Γερμανίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα