Το ντεμπούτο του Ραντζέλοβιτς στη Λεγανές και η νέα προοπτική

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λεγανές και έχει μπροστά του μία νέα μεγάλη ευκαιρία για να αναγεννηθεί η καριέρα του.

Τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Λεγανές έπαιξε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ πέρασε ως αλλαγή στο 73' της αναμέτρησης με την Εϊμπάρ. Στην ισπανική ομάδα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την απόκτηση του νεαρού ακραίου επιθετικού και θεωρούν πως θα τους βοηθήσει αρκετά.

Κάπως έτσι είχαν πάρει δανεικό και τον Δημήτρη Σιόβα και στη συνέχεια τον αγόρασαν. Ελπίζουν πως και αυτή η προσθήκη από τον Ολυμπιακό θα βγει λίρα εκατό και γιατί όχι στο τέλος της σεζόν αν έχουν επιστρέψει στη La Liga να προχωρήσουν και στην απόκτηση του.

Ο Ραντζέλοβιτς από την πλευρά του έχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να αναγεννηθεί και να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του, διότι από εκείνο το γκολ στον τελικό με την ΑΕΚ και μετά χάθηκε. Η Segunda Division δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα, είναι σκληρό και πάει πολύ στη δύναμη, αλλά από την άλλη παρουσιάζεται μία μεγάλη ευκαιρία για τον Λάζαρ να δείξει το ταλέντο του σε μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα.

Και είναι αλήθεια ότι δύο συμπατριώτες του τα έχουν πάει περίφημα σε αυτήν την κατηγορία. Ο Τζούρτζεβιτς είναι το πρώτο βιολί της Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ και ο Τσούμιτς πέρσι, αφού προσαρμόστηκε έκανε καλά ματς και αν η οψιόν ήταν πιο χαμηλή θα είχε μείνει εκεί. Στον Ολυμπιακό πιστεύουν στον Ραντζέλοβιτς, θεωρούν ότι είναι παιδί που έχει ταλέντο και μπορεί να επιστρέψει, αλλά όλα είναι θέμα μυαλού και αρκεί να δουλέψει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα