Λίβερπουλ: Τα ματς που χάνει ο Τιάγκο

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στη Λίβερπουλ. Αυτή τη φορά με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης μετά το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Πρόβλημα στη Λίβερπουλ. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα υπέστη μυϊκό τραυματισμό στη γάμπα στον αγώνα του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας (3-0). Δέχθηκε ένα χτύπημα στο β’ ημίχρονο και έγινε αλλαγή.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση των «κόκκινω», ο Ισπανός ποιοτικός μέσος της Λίβερπουλ θα χάσει και τα δύο ματς μέσα στην εβδομάδα.

Αρχικά, απέναντι στη Νόριτς (Τρίτη, 21/9) για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και εν συνεχεία κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League (Σάββατο, 25/9), αμφότερα εκτός έδρας.

Την περασμένη σεζόν ο 30χρονος άσος είχε 30 συμμετοχές και 1 γκολ, αν και είχε επίσης έναν σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα με την Έβερτον, εκτός έδρας, σε έναν αγώνα όπου και είχε τραυματιστεί ο Φαν Ντάικ.

Φέτος ο Τιάγκο μετρά ήδη πέντε εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας της Λίβερπουλ, που δεν έχει στα τελευταία παιχνίδια και τον Φιρμίνο, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας και για την ώρα δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Γιούργκεν Κλοπ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Βραζιλιάνος και ίσως παίξει με την Μπρέντφορντ.

Εκτός για τον αγώνα με τη Νόριτς είναι και οι δύο ακραίοι μπακ (δεξιά πλευρά), Αλεξάντερ Άρνολντ, Νέκο Γουίλιαμς. Ο πρώτος που δεν έπαιξε και κόντρα στην Πάλας γιατί είναι άρρωστος, θα γυρίσει με την Μπρέντφορντ.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν αφού είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος ενώ και στο Champions League κέρδισε τη Μίλαν με ανατροπή στην πρεμιέρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα