Μπαρτσελόνα: Ανανεώνει με Πέδρι έως το 2026

Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να κρατήσει στις τάξεις της τον Πέδρι για αρκετά ακόμα χρόνια κοιτάζοντας στο μέλλον. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συμφώνησε μαζί του για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026.

Βασική προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα αποτελεί αυτόν τον καιρό η ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρι.

Ο διεθνής Ισπανός κεντρικός μέσος, ο οποίος δεν έχει κλείσει καν τα 19 του χρόνια (αυτό θα γίνει στις 25 του ερχόμενου Νοεμβρίου), έχει ήδη αποδειχθεί ένα πολύ επιτυχημένο πρότζεκτ για τους «μπλαουγκράνα» που δεν είναι διατεθειμένοι να το αφήσουν να πάει χαμένο.

Για αυτόν τον λόγο η Μπάρτσα, μολονότι διάγει μια πολύ δύσκολη περίοδο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά, με την εσωστρέφεια και την γκρίνια σε βάρος του προπονητή Ρόναλντ Κούμαν να κυριαρχούν, προσπαθεί να επενδύσει στο μέλλον στη μετά Μέσι εποχή.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο Πέδρι μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα από την 1η Ιουλίου 2022, παρατηρείται μεγάλη κινητοποίηση στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να μη δει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να αποχωρεί από το «Καμπ Νόου».

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες καταλανικών μέσων ενημέρωσης, η ομάδα έφτασε σε συμφωνία με την πλευρά του 18χρονου χαφ, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να βάλει την υπογραφή του σε επέκταση του συμβολαίου του έως το 2026.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα