Κώστας Τσιμίκας: Στην καλύτερη ενδεκάδα του Carabao Cup (pic)

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εντυπωσιακός στην εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ με αντίπαλο τη Νόριτς στο Carabao Cup. Μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του γ’ γύρου της διοργάνωσης.

Ο Κώστας Τσιμίκας επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική παρουσία του στην εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 επί της Νόριτς στο Carabao Cup. Ανακοινώθηκε η καλύτερη ενδεκάδα του γ’ γύρου με τον Κώστα Τσιμίκα να βρίσκεται φυσικά στο αριστερό άκρο.

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών των «κόκκινων» έχοντας μία υπέροχη ασίστ, στο γκολ με κεφαλιά του Ντιβόκ Οριγκί με το οποίο έγινε το 2-0 ενώ και το 1-0 ξεκίνησε από δικό του κόρνερ.

Η Λίβερπουλ με ασίστ του Τσιμίκα απέκλεισε (3-0) τη Νόριτς των Τζόλη-Γιαννούλη στο Λιγκ Καπ (hls)!

Στην καλύτερη ενδεκάδα βρέθηκαν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ. Ο τερματοφύλακας Κέλεχερ, ο οποίος στο 0-1 απέκρουσε το πέναλτι του Τζόλη αλλά και ο Μιναμίνο, ο οποίος ύστερα από καιρό έπαιξε με τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και σημείωσε δύο τέρματα. Άνοιξε το σκορ και το έκλεισε στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Νόριτς.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε της Νόριτς με γκολ που ξεκίνησε από κόρνερ του Τσιμίκα (vid)!

Έχασε ο Τζόλης το πέναλτι που πήρε ο Γιαννούλης κι η Νόριτς δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει τη Λίβερπουλ!

Ο Τζόλης εκτέλεσε το πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ χωρίς τη συγκατάθεση του Φάρκε

Η κορυφαία ενδεκάδα του 3ου γύρου του Carabao Cup: Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Τζέιμς (Τσέλσι), Γκούντε (Μπρέντφορντ), Χιουζ (Πρέστον), Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Μαχρέζ (Μάντσεστερ Σίτι), Γουίσα (Μπρέντφορντ), Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Μιναμίνο (Λίβερπουλ), Ροντρίγκεζ (Μπέρνλι), Φορς (Μπρέντφορντ)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα