Νάπολι: Πάει για τρίτο ματς στο πάγκο ο Μανωλάς, τι γράφουν οι Ιταλοί

Ο Κώστας Μανωλάς για δύο σερί ματς έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Νάπολι, με τα ιταλικά Μέσα να κάνουν λόγο για θέμα ανάμεσα στον Λουτσιάνο Σπαλέτι και τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό. 

Ο Κώστας Μανωλάς έκατσε στον πάγκο στην αναμέτρηση της Νάπολι κόντρα στην Ουντινέζε (0-4) και αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό εκτός αρχικού σχήματος.

Μάλιστα, οι Ιταλοί γράφουν ότι ο Μανωλάς θα βρεθεί εκτός ενδεκάδας και στο σημερινό (23/9) παιχνίδι στη Γένοβα απέναντι στην Σαμπντόρια. «Φαίνεται ότι πλέον υπάρχει θέμα. Αφού ήταν ένα βήμα μακριά από το "αντίο" το καλοκαίρι, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχασε την θέση ως βασικός, μετά την γκάφα στον αγώνα με την Γιουβέντους, που θα μπορούσε να έχει κοστίσει στη Νάπολι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα calicoNapoli24, σημειώνοντας ότι «η ιδέα του προπονητή της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, φαίνεται να είναι να αγωνιστεί για άλλη μια φορά ο Ραχμάνι».

Να σημειωθεί ότι ο Ραχμάνι σκόραρε κόντρα στους «Φριουλιάνι» ενώ οι «παρτενοπέι» έχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Και προσθέτει το ίδιο Μέσο: «Ο λόγος για την επιλογή να αποκλειστεί ξανά ο Έλληνας από την ενδεκάδα δεν προέρχεται μόνο από το λάθος με τη Γιουβέντους, αλλά και από αρκετές ελλείψεις που έδειξε ο παίκτης το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Ήταν γνωστό ότι η σχέση μεταξύ Μανωλά και Σπαλέτι δεν ήταν ειδυλλιακή μετά την εμπειρία στη Ρόμα, αλλά οι διαφωνίες έδειχναν να έχουν ξεπεραστεί».

Επίσης το τελευταίο διάστημα ΜΜΕ στην γειτονική χώρα, υπογραμμίζουν σχετικά με το θέμα, και τη μεγάλη επιθυμία που είχε δείξει ο Μανωλάς το καλοκαίρι, μέχρι και την τελευταία στιγμή, να φύγει από τη Νάπολι, για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα