Γκούτι: «Ποτέ στην Μπαρτσελόνα, ειδικά με το χάος που επικρατεί τώρα»

Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι, ξεκαθάρισε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στην Μπαρτσελόνα, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί με τον Ρόναλντ Κούμαν, ενώ μίλησε και για τη μετά-Μέσι εποχή των «μπλαουγκράνα».

Έχοντας περάσει... μία ζωή στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ποδοσφαιριστής από το 1986 μέχρι και το 2010, αλλά και πέντε χρόνια ως προπονητής των ακαδημιών της (2013-2018, ο Γκούτι ξεκαθάρισε ότι δεν αναλάμβανε ποτέ την Μπαρτσελόνα, ακόμα περισσότερο τώρα με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον καταλανικό σύλλογο:

«Προφανώς δεν θα πήγαινα. Ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα το έκανα ποτέ και πολύ περισσότερο τώρα με το χάος που έχουν δημιουργήσει. Είναι πολύ μεγάλη η ένταση μεταξύ διοίκησης και του προπονητή. Ο Κούμαν δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την όλη κατάσταση, αλλά θα τύχει της μοίρας, που επιφυλάσσεται για όλους τους προπονητές. Θα φύγει αυτός και όχι ο καπετάνιος του σκάφους».

Ο Ισπανός παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής αναφέρθηκε και στην εποχή μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι: «Η ζωή εκεί (σ.σ. στην Μπαρτσελόνα) έχει γίνει πολύ δύσκολη. Όποιος και αν ήταν πρόεδρος θα δυσκολευόταν αφάνταστα. Η αποχώρηση του Μέσι ήταν ένα τεράστιο χτύπημα, έγινε ακόμα πιο σκληρό από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να κάνουν κάποια σημαντική μεταγραφική κίνηση λόγω έλλειψης ρευστότητας. Η κατάσταση απαιτεί υπομονή, αλλά δεν ξέρω αν την έχουν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα