«Μένει προς το παρόν ο Μπρους»

Ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο προπονητής της Νιούκαστλ βρέθηκε με την Αμάντα Στέιβλι, η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τους Σαουδάραβες και αποφασίστηκε να χαράξουν κοινή πορεία, προς το παρόν! 

Τις τελευταίες ημέρες ο Στιβ Μπρους ήταν στην πόρτα της εξόδου. Ωστόσο, ο τεχνικός της Νιούκαστλ είχε συνάντηση τη Δευτέρα (11/10) με τη διοίκηση του κλαμπ και παραμένει στο πόστο του.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο προπονητής της Νιούκαστλ βρέθηκε με την Αμάντα Στέιβλι, η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τους Σαουδάραβες και αποφασίστηκε να χαράξουν κοινή πορεία.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ισχύσει και για τις επόμενες ώρες. Όπως λένε οι ίδιες πηγέςτ, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στις επόμενες δύο μέρες και μάλιστα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά μέχρι το ματς εναντίον της Τότεναμ.

Θυμίζουμε πάντως, πως το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τις «Καρακάξες» είναι εκείνο του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και πρόκειται για επιλογή από το πάνω ράφι!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα