Κούμαν για Φάτι: «Δεν μπορείτε να ζητάτε από εκείνον να λύσει όλα όσα μας άφησε ο Μέσι»

Ο Άνσου Φάτι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι και το 2027, ωστόσο ο κόουτς της ομάδας Ρόναλντ Κούμαν, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί ο κόσμος να περιμένει «θαύματα» από τον 19χρονο άσο.

Πάνω στον Άνσου Φάτι έχουν...πέσει οι περισσότεροι στη Βαρκελώνη, βλέποντας στο πρόσωπό του, τον νέο ηγέτη της ομάδας της Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρηση του Μέσι.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βαρκελώνης, Ρόναλντ Κούμαν πήρε θέση για τον 19χρονο άσο, προσπαθώντας ουσιαστικά να τον...προστατέψει.

«Φαίνεται ότι ο Φάτι χάνει πράγματα. Και είναι φυσιολογικό. Αρκεί να σκεφτείς ότι έλειπε πολύ καιρό και χρειάζεται χρόνο. Και είναι φυσιολογικό, γιατί ο Άνσου πρόκειται να γίνει 19 ετών. Δεν μπορείτε να ζητάτε από εκείνον να λύσει όλα όσα μας άφησε ο Μέσι. Είναι αδύνατο.

Άνσου Φάτι: Ανανέωσε μέχρι το 2027 με ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ!

Αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε θαύματα από τον Άνσου Φάτι Λείπει πολύ καιρό και μιλάμε για παίκτη που δεν είναι 19 ετών. Είναι αδύνατο», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν για τον 19χρονο Άνσου Φάτι, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης και μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου (1-0), έγινε γνωστό πως ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς για τα επόμενα έξι χρόνια!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα