Λάτσιο: Καυγάς στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Σάρι και παίκτες

Ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, είχε έντονο διάλογο με τους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά την βαριά ήττα με 4-1 από την Βερόνα στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι». Η στάση της διοίκησης μετά το επεισόδιο.

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια της Λάτσιο μετά την χθεσινή (24/10) βαριά ήττα της ομάδας με 4-1 από την Βερόνα στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» για την 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Ο προπονητής των «λατσιάλι» Μαουρίτσιο Σάρι ήταν έξαλλος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι και είχε έντονο διάλογο μαζί τους, σε σημείο που λίγο έλειψε να… ξεφύγει η κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, ο 62χρονος προπονητής ήταν «πυρ και μανία» και αφού ειρωνεύτηκε τους ποδοσφαιριστές του για την αξία τους, με στόχο να τους «αφυπνίσει», εν συνεχεία τους ρώτησε αν θέλουν να αποχωρήσει ο ίδιος από τον σύλλογο και γι’ αυτόν τον λόγο ήταν κακή η απόδοσή τους στα τελευταία παιχνίδια.

Οι τόνοι ανέβηκαν μέχρι να επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι για να ηρεμήσει η κατάσταση στο εσωτερικό των «λατσιάλι», ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση της διοίκησης που έκλεισε παίκτες και τεχνικό επιτελείο στο προπονητικό κέντρο μέχρι τον μεθαυριανό (27/10) αγώνα με αντίπαλο την Φιορεντίνα για την 10η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Υπενθυμίζεται ότι η Λάτσιο μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί κατά πολύ από τις ευρωπαϊκές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα