Άσχημα νέα για Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και χάνει και την αποψινή αναμέτρηση της Νάπολι με τη Μπολόνια.

Η Νάπολι υποδέχεται απόψε (21:45) τη Μπολόνια και σε αυτό το ματς θα κληθεί να παίξει με μία σημαντική απουσία. Συγκεκριμένα ο Κώστας Μανωλάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να μην είναι στη διάθεση του προπονητή του για την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από μία ελαφριά θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τη Λέγκια Βαρσοβίας για το Europa League. Αν και ο τραυματισμός του δεν φαινόταν τόσο σοβαρός τελικά δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει και να παίξει στο παιχνίδι με τη Μπολόνια.

Ο Μανωλάς ήθελε πολύ να αγωνιστεί στην αποψινή αναμέτρηση, όμως, από τη στιγμή που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του δεν πρόκειται ο προπονητής του να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Μέχρι στιγμής ο Μανωλάς έχει κάνει έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League, αφού στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα