Έχει δρόμο ακόμα ο Μανωλάς

Θα αργήσει ακόμα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Μανωλάς, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών η Νάπολι θα μπορεί να τον υπολογίζει μετά τη διακοπή.

Θα πρέπει να περιμένει αρκετά ακόμα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι για να έχει ξανά στη διάθεση του τον Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από θλάση και φυσικά δεν θα παίξει ούτε στο ματς της Κυριακής με τη Σαλερνιτάνα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Ιταλών ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου. Στην Ιταλία δεν έχει κοπάσει η φημολογία περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί τον Ιανουάριο.

Ο Μανωλάς τη φετινή σεζόν έχει τέσσερις συμμετοχές στη Serie A και δύο στο Europa League. Μάλιστα την τελευταία του συμμετοχή την έκανε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαμπντόρια στο οποίο η Νάπολι επικράτησε με σκορ 4-0. Έχει να παίξει δηλαδή από τις 23 Σεπτεμβρίου και το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα