Επίσημο: Τέλος ο Νούνο Εσπίριτο από την Τότεναμ

Τέλος από την Τότεναμ ο Νούνο Εσπίριτο. Η ανακοίνωση της ομάδας.

Απολύθηκε από την Τότεναμ ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο 47χρονος τεχνικός αποτελεί από τη Δευτέρα (1/11) και επίσημα παρελθόν από την ομάδα του Λονδίνου που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

«Ο Σύλλογος ανακοινώνει ότι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο και το προπονητικό του επιτελείο δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Ο Φάμπιο Παρατίτσι, Διευθύνων Σύμβουλος, της ομάδας, δήλωσε: «Ξέρω πόσο πολύ ο Νούνο και το προπονητικό του επιτελείο ήθελαν να πετύχουν και λυπάμαι που αναγκαστήκαμε να λάβουμε αυτή την απόφαση.

Ο Nuno είναι ένας αληθινός κύριος και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτόν και το προπονητικό του επιτελείο και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Τότεναμ.

Σε δέκα αγωνιστικές στην Premier League η ομάδα του Λονδίνου ήταν στην δέκατη θέση με πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες. Συνολικά σε 17 αγώνες είχε 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.

Μετά την πενταετία του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο Νούνο είναι ο τρίτος προπονητής που απομακρύνεται από την Τότεναμ, μετά τους Ζοσέ Μουρίνιο και Ράιαν Μέισον.

Ο Αντόνιο Κόντε φημολογείται πως είναι η πρώτη επιλογή και κοντά σε συμφωνία, με τον Ιταλό τεχνικό να ετοιμάζεται για επιστροφή στο Λονδίνο μετά τη θητεία του στην Τσέλσι με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα