Τραυματίας και ο Χέντερσον στη Λίβερπουλ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας και επέστρεψε στη Λίβερπουλ για να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Λίβερπουλ, η οποία είδε έναν ακόμα παίκτη της να τραυματίζεται κατά την διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική του ομάδα.

Λίγες μόλις ημέρες μετά το πρόβλημα που αποκόμισε ο Σαντιό Μανέ στο παιχνίδι της Σενεγάλης με αντίπαλο το Τόγκο, πλέον νοκ άουτ τέθηκε και ο αρχηγός των «κόκκινων», Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο 31χρονος διεθνής Άγγλος μέσος χτύπησε κατά την διάρκεια της προπόνησης του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και τέθηκε εκτός αποστολής για το αυριανό (15/11) παιχνίδι των «λιονταριών» με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Χέντερσον επέστρεψε στη Λίβερπουλ και πλέον αναμένεται να υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του, όπως επίσης και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα