Φυλακισμένος έως τις 22 Δεκεμβρίου, τουλάχιστον, ο Μεντί...

Στις 22 Δεκεμβρίου ορίστηκε η νέα προκαταρκτική ακρόαση για τις έξι κατηγορίες βιασμού και μιας σεξουαλικής επίθεσης, σε βάρος τεσσάρων γυναικών,  που αντιμετωπίζει ο Μπενζαμέν Μεντί, ο οποίος μέχρι τότε θα μείνει προφυλακιστέος

Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι μόνο για τους ...λεβέντες, όπως αναφέρει το εν λόγω λαϊκό άσμα, αλλά και για τον... Μπενζαμέν Μεντί ο οποίος θα παραμείνει πίσω τους τουλάχιστον μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.

Κι αυτό γιατί τότε ορίστηκε η νέα προκαταρκτική ακρόαση για τις έξι κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει ο Γάλλος, διεθνής, αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι

Μέχρι τότε το δικαστήριο του Τσέστερ αποφάσισε την παράταση της κράτησης του 27χρονου στη φυλακή του Άλτκορς, βόρεια του Λίβερπουλ.

Τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα ο πρώην άσος της Μονακό - ο οποίος θα συμπληρώσει τέσσερις μήνες (σ. από τα τέλη Αυγούστου) προφυλακιστέος - θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τις κατηγορίες που τον επιβαρύνουν, οι οποίες πλέον αυξήθηκαν και αφορούν έξι βιασμούς αλλά και μια σεξουαλική επίθεση εις βάρος τεσσάρων γυναικών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα