Λειψία: Φήμες για συμφωνία με Τεντέσκο

Τον πάγκο της Λειψίας στέλνει το «Kicker» τον Ντομένικο Τεντέσκο ως διάδοχο του Τζέσε Μαρτς.

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λειψίας φέρεται να βρίσκεται ο Ντομένικο Τεντέσκο.

Οι «κόκκινοι ταύροι» απέλυσαν τον Τζέσε Μαρτς την περασμένη Κυριακή (5/12) λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο, με τον Άχιμ Μπαϊερλότσερ να αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής.

Όπως αναφέρει το «Kicker», ο γερμανικός σύλλογος βρήκε τελικά τον μόνιμο προπονητή που αναζητούσε στο πρόσωπο του Ντομένικο Τεντέσκο, τον οποίο μάλιστα αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα και να αναλάβει ο τελευταίος την ομάδα ενόψει και του Σαββατιάτικου (11/12) αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ για την 15η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο 36χρονος Ιταλός εργάστηκε στο παρελθόν στη Γερμανία ως πρώτος προπονητής στη Σάλκε την διετία 2017-19, ενώ τελευταίος του «σταθμός» ήταν η Σπαρτάκ Μόσχας από την οποία πρόσφατα αποχώρησε καθώς αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η Λειψία βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga έπειτα από το πέρας 14ων αγωνιστικών, ενώ χθες (7/12) νίκησε 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και εξασφάλισε την τρίτη θέση στο 1ο γκρουπ και την παρουσία της στο Europa League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα