Γραμμόζης: Ξεπέρασε τον κορονοϊό, ξανά στις προπονήσεις της Σάλκε

Ο προπονητής της Σάλκε Δημήτρης Γραμμόζης ξανά στις προπονήσεις της ομάδας. Ξεπέρασε τον κορονοϊό και θα είναι στον πάγκο στο ντέρμπι με το Αμβούργο.

O προπονητής της Σάλκε, Δημήτρης Γραμμόζης, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, πριν από δύο εβδομάδες περίπου, επιστρέφει στις προπονήσεις, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης. Ειδικότερα, ο Έλληνας τεχνικός των «βασιλικών μπλε» ήταν δύο εβδομάδες σε κατ’ οίκον απομόνωση, αφού είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο 43χρονος τεχνικός μάλιστα εκείνες τις ημέρες και πριν βρεθεί θετικός, δεν είχε προπονήσει την ομάδα αφού ήταν άρρωστος και τελικά αποδείχτηκε ότι είχε κορονοϊό.

Ο Γραμμόζης όπως ενημέρωσε το πρωί της Πέμπτης (16/12) η ομάδα της Σάλκε, επιστρέφει στις προπονήσεις. Μάλιστα όπως αναφέρει θα είναι στον πάγκο των «βασιλικών μπλε» στο ντέρμπι του Σαββάτου (18/12) με αντίπαλο το Αμβούργο. Ένα ματς που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.30.

Η Σάλκε είναι ισόβαθμη με το Αμβούργο στην τρίτη θέση στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και φυσικά δίνουν...μάχη για να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή και μετά τις 17 αγωνιστικές, η Σανκτ Πάουλι είναι στην κορυφή με 36 βαθμούς, ακολουθεί η Ντάρμσταντ με 32 και στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας είναι μαζί Αμβούργο και Σάλκε που συγκρούονται το Σάββατο (18/12) στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής με τον Γραμμόζη να επιστρέφει στον πάγκο της Σάλκε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα