Ραγδαίες εξελίξεις με Μανωλά: «Μιλάει με Ολυμπιακό στην Αθήνα»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο στόπερ της Νάπολι, Κώστας Μανωλάς, συζητάει με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Λιμάνι.

Νέο δημοσίευμα της Corriere dello Sport αναφέρει ότι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Έλληνας στόπερ δεν προπονήθηκε με τη Νάπολι, αλλά ταξίδεψε στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας μάλιστα προβλήματα με την αστυνομία.

Η επίσημη εκδοχή του ιταλικού συλλόγου για το ταξίδι του διεθνούς αμυντικού είναι ότι συνέτρεχαν «οικογενειακοί λόγοι», ωστόσο η Corriere σημειώνει ότι η άδεια που δόθηκε στον Μανωλά εκτείνεται και μετά τα Χριστούγεννα, το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα ματς της ομάδας του.

Με δεδομένα τα παραπάνω, το δημοσίευμα συναγάγει ότι ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στη χώρα μας για να συζητήσει την άμεση επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Αν και εφόσον επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ σημαίνει ότι η κατάσταση είναι πολύ προχωρημένη και πως θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις με την υπόθεση του διεθνούς άσου το επόμενο διάστημα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα