Premier League: Αναβολή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον λόγω κρουσμάτων κορονοϊού...

Την αναβολή της Σαββατιάτικης (18/12) αναμέτρησης μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον ανακοίνωσε η Premier League λόγω κρουσμάτων στις τάξεις των γηπεδούχων

Στον «αέρα» ήταν εδώ και κάμποσα 24ωρα η διεξαγωγή της Σαββατιάτικης (18/12) αναμέτρησης μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον η οποία τελικά αναβλήθηκε λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους, αλλά και εν γένει στο πρωτάθλημα και τη χώρα...

Ο εφιάλτης του κορονοϊού, συνοδεύομενος από τη νέα μετάλλαξη «Όμικρον» σε μια ακόμη αναβολή.

Του αγώνα της 18ης αγωνιστικής μεταξύ των «κόκκινων διαβόλων» και των «γλάρων» με τις δύο ομάδες να κάνουν γνωστό μέσω ανακοινώσεων στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media πως πάρθηκε η απόφαση για αναβολή του μεταξύ του ματς.

Υπενθυμίζεται ότι τα πολλά κρούσματα κορονοϊού (19 κατά πληροφορίες...) στις τάξεις των γηπεδούχων τους εμποδίζουν να παρατάξουν ανταγωνιστική ομάδα.

Μέχρι στιγμής έχουν αναβληθεί πέντε αναμετρήσεις της κορυφαίας κατηγορίας της Αγγλίας λόγω κορονοϊού, που είναι οι εξής: Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον, Μπράιτον - Τότεναμ, Λέστερ - Τότεναμ, Μπέρνλι - Γουότφορντ.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα τα ματς που είναι προγραμματισμένα για το βράδυ της Πέμπτης (16/12) μεταξύ της Τσέλσι και της Έβερτον και της Λίβερπουλ με την Νιούκαστλ θα γίνουν κανονικά, ωστόσο άγνωστο παραμένει τι μέλλει γενέσθαι για τα ματς που ακολουθούν μεταξύ αυτών και εκείνα της εορταστικής περιόδου.

Πιέσεις για «λουκέτο» στις γιορτές!

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ, αυξάνονται συνεχώς τα αιτήματα ομάδων της κορυφαίας κατηγορίας ώστε να σταματήσει καθολικά η ποδοσφαιρική δράση για το υπόλοιπο του 2021 και συνολικά να υπάρχει αναβολή για 4 αγωνιστικές, για να επιστρέψουν άπαντες στα γήπεδα το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου με τα ματς του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας.

Σε περίπτωση που το αίτημα των ομάδων βρει ανταπρόκριση από τη διοργανώτρια αρχή και παρθεί απόφαση για αναβολή μέσα στις προσεχείς ημέρες, λόγω της έξαρσης κορονοϊού, τότε η Premier League θα επαναρχίσει στις 15 Ιανουαρίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα