Ψάχνει ομάδα στα 37 του ο Γκιγιόμ Ζιλέ που πέρασε από τον Ολυμπιακό

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και συνεχίζει στα 37 του ψάχνοντας νέα ομάδα μετά τη Σαρλερουά. 

Ένας από τους πολύ καλούς Βέλγους διεθνείς μέσους που φόρεσαν για μία σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Γκιγιόμ Ζιλέ, συνεχίζει ακόμη την αγωνιστική δράση παρόλο που είναι πλέον 37 ετών. Και μάλιστα είναι σε αναζήτηση ομάδας καθώς την Δευτέρα (3/1) ανακοινώθηκε από την Σαρλερουά ότι λύθηκε κατόπιν συμφωνίας των δύο πλευρών η συνεργασία τους.

Ο Ζιλέ έπαιξε στην ομάδα της πατρίδας του από το 2020 όταν επέστρεψε από την Γαλλία και την Λανς. Εκεί δηλαδή που έπαιξε αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, μετά την άσχημη γενικά σεζόν 2017-18 με τις πολλές αλλαγές προπονητών στην ελληνική ομάδα.

Το μεγαλύτερο μέρος της σημαντικής καριέρας του ο Ζιλέ το είχε με την Άντερλεχτ (330 παιχνίδια) ενώ για μία δεκαετία ήταν στις επιλογές των προπονητών της εθνικής ομάδας του Βελγίου.

Φέτος έπαιξε με την Σαρλερουά σε 12 αγώνες πρωταθλήματος και ο σύλλογος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του. Ήδη έχει ενδιαφερθεί η πρώτη ομάδα του, η RFC Λιέγης, αλλά ο Ζιλέ έχει σκοπό να συνεχίσει κι άλλο σε επαγγελματικό επίπεδο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα