Σενεγάλη – Ισημερινή Γουινέα 3-1: Οι «Άγγλοι» έκαναν την διαφορά-Στους «4» ο Σισέ

Ο Κουγιατέ της Κρίσταλ Πάλας και ο Σαρ της Γουότφορντ μπήκαν αλλαγή και πέτυχαν τα γκολ κόντρα στην Ισημερινή Γουινέα (3-1) που έστειλαν την Σενεγάλη στον ημιτελικό του Copa Africa, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπουρκίνα Φάσο

Το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ της Σενεγάλης, έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση με την Ισημερινή Γουινέα (3-1), με αποτέλεσμα τα «λιοντάρια» να περάσουν στον ημιτελικό του Copa Africa, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπουρκίνα Φάσο (2/2-21.00).

Τη στιγμή ακριβώς που ζοριζόταν το φαβορί, ο κόουτς Αλιού Σισέ είχε την πολυτέλεια να τραβήξει ως εφεδρείες από τον πάγκο παίκτες που αγωνίζονται στην Premier League. Ο Σεϊκού Κουγιατέ της Κρίσταλ Πάλας και ο Ισμαΐλ Σαρ της Γουότφορντ πέτυχαν από ένα γκολ στο 69’ και στο 77’ και μετέτρεψαν το αγχωτικό 1-1 στο άνετο 3-1. Η Σενεγάλη είχε προηγηθεί με τον Ντιεντιού στο 28’, ενώ η μαχητική Γουινέα ισοφάρισε με τον Μπουιλά στο 57’.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Ε. Μεντί, Σις, Μ. Σαρ, Ντιαλό, Κουλιμπαλί, Ν. Μεντί, Π. Γκουεγιέ (65’ Κουγιατέ), Ι. Γκουεγιέ, Μανέ, Ντιεντιού (65’ Ντιένγκ), Ντιά (58’ Ι. Σαρ).

ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΙΝΕΑ: Οβόνο, Εντόνγκ (82’ Ασού), Ακαπό, Ομπιάνγκ, Κοκό, Ιμπάν (82’ Μπελιμά), Γκανέ (73’ Μπικορό), Πεπίν (86’ Μπαλμπόα), Μπουιλά. Ενσούε (82’ Ενεμέ), Μιράντα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα