Πόρτο: Ξεκίνησε δίαιτα ο Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει ξεκινήσει δίαιτα στην Πόρτο για να χάσει τα παραπανίσια κιλά και να τεθεί στη διάθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήθελε σαν… τρελός να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο, όμως, είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που έχει μείνει εκτός δράσης. Ο Πορτογάλος αμυντικός τους τελευταίους μήνες έχει παίξει μόνο στο ματς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η μεταγραφή του στην Πόρτο πραγματοποιήθηκε, αλλά το θέμα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να τεθεί στη διάθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Εκτός ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός ο Σεμέδο έφτασε στην Πόρτο και με παραπανίσια κιλά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία ο Σεμέδο ξεκίνησε δίαιτα προκειμένου να χάσει τα πέντε παραπανίσια κιλά και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει δίαιτα προκειμένου να φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί ο Κονσεϊσάο και να μπορέσει να παίξει στα παιχνίδια της Πόρτο.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό στους "Δράκους", ενώ έχει μπει και οψιόν αγοράς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα