Γιουβέντους: «Νοκ-άουτ» ο Κιελίνι-κίνδυνος να χάσει το πρώτο ματς με την Βιγιαρεάλ

Νέο πλήγμα στην Γιουβέντους αφού ο Τζιόρτζιο Κιελίνι θα μείνει εκτός τουλάχιστον για τα επόμενα δύο παιγνίδια. Υπάρχει ενδεχόμενο να χάσει το πρώτο ματς για την φάση των "16" του Champions League με την Βιγιαρεάλ.

Άσχημα τα «μαντάτα» για την Γιουβέντους αφού ο Τζιόρτζιο Κιελίνι θα υποβληθεί την Τρίτη(8/2) σε εξετάσεις για να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος στην γάμπα το οποίο αντιμετωπίζει.

Δεδομένα ο αρχηγός της «Βέκια Σενιόρα» θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Πέμπτης(10/2) με την Σασουόλο για το Κύπελλο και αυτήν της Κυριακής (13/2) απέναντι στην Αταλάντα.

Οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο 37χρονος Ιταλός θα δείξουν το μέγεθος της ζημιάς με τους «μπιανκονέρι» να ανησυχούν πως ο Κιελίνι ενδέχεται να απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Από την άλλη, ο Μπονούτσι προπονείται κανονικά με την ομάδα και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ο Ζακαρία με την σειρά του προπονήθηκε και αυτός κανονικά παρά το μικρό χτύπημα που δέχτηκε στο ντεμπούτο του με την Ελλάς Βερόνα και ο Άλεξ Σάντρο επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από αρνητικό τεστ κορονοϊού.

Τέλος, ο Μπερναντέρσκι δεν βρίσκεται στην διάθεση του Μαξ Αλέγκρι και συνεχίζει να προπονείται μόνος του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα