Τσεφέριν: «Δεν θα υπάρξει ESL τα επόμενα 10 χρόνια»

Τέλος στα σενάρια για European Super League έβαλε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν. 

Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν, μίλησε για το εγχείρημα της European Super League, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα στα επόμενα δέκα χρόνια.

«Όταν, το 2019, συζητούσαμε τη νέα μορφή του Champions League, ξεκίνησε η ιστορία. Ετοίμαζαν την Super League, ενώ μας έδιναν τα χέρια, το συζητούσαν τρία χρόνια πριν το παρουσιάσουν. Υπολόγιζαν σε δώδεκα συλλόγους για να ακολουθήσουν και οι άλλοι, αλλά κράτησε 48 ώρες. Θυμάμαι δύο ιδιαίτερα αγχωτικές μέρες, στο τηλέφωνο από το πρωί μέχρι το βράδυ», πρόσθεσε.

Μόνο τρεις από τους 12 συλλόγους, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, εξακολουθούν πιστοί: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους. Έχουν παράδοση και τους σέβομαι, αλλά δεν τους έχω ξανασυναντήσει», δήλωσε.

«Συνεχίζω να λαμβάνω παράλογες δικαστικές αποφάσεις χωρίς νόημα. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν έχει αποφασίσει ακόμη, όλες οι κυβερνήσεις της ΕΕ μας υποστηρίζουν και το ίδιο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η βρετανική κυβέρνηση. Σίγουρα τα επόμενα δέκα χρόνια δεν θα υπάρξει ευρωπαϊκή Super League, γιατί κανείς δεν τη θέλει εκτός από αυτούς που πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο θέμα χρημάτων»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα