Ζουμά: Το ίδρυμα για την καλή διαβίωση των ζώων διέψευσε πως θα του παραδώσει εκπαιδευτικά μαθήματα

Το RSPCA διέψευσε πως ο Κουρτ Ζουμά θα παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την καλή διαβίωση των ζώων διαψεύδοντας τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Το RSPCA, αρμόδιο ίδρυμα για την καλή διαβίωση των ζώων στην Αγγλία ,διέψευσε τον Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος διατείνετο πως ο Κουρτ Ζουμά θα παρακολουθήσει μία σειρά από μαθήματα για τον τρόπο συμπεριφοράς στα ζώα έπειτα από το κακοποιητικό video που ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

Ο Κουρτ Ζουμά βρίσκεται αντιμέτωπος τόσο με την Adidas, η οποία απέσυρε την χορηγία της, όσο και με την Γουέστ Χαμ, η οποία του επέβαλε το υψηλότερο δυνατό πρόστιμο.

Εντούτοις, ο αγγλικός σύλλογος τον υπολογίζει κανονικά. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Μόγες δήλωσε πως ο Ζουμά θα δεχθεί βοήθεια και θα παρακολουθήσει μαθήματα για τον τρόπο συμπεριφοράς προς τα ζώα από το RSPCA.

Το ίδρυμα όμως, με δήλωση εκπροσώπου του το Σάββατο (12/2) ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουν γίνει σχέδια για την ανάληψη μαθημάτων καλής μεταχείρισης των ζώων. Το RSPCA δεν έχει προσφέρει (μαθήματα), ούτε αποδέχεται κάποια δωρεά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα