Παρί: Νοκ-άουτ ο Ράμος ενόψει Ρεάλ

Χωρίς τον Σέρχιο Ράμος θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη (15/2) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη (15/2, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Champions League και ένα πρόσωπο που μοιραία θα τραβούσε τα βλέμματα ήταν αναμφίβολα ο Σέρχιο Ράμος.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε 16 χρόνια στην Βασίλισσα προτού αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2021 για το Παρίσι. Η κληρωτίδα έφερε τον πάλαι ποτέ αρχηγό της Ρεάλ απέναντι στην πρώην ομάδα του όμως ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει στην γάμπα δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί εναντίον της, τουλάχιστον στο πρώτο ματς.

Ο Ισπανός διεθνής ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα και έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος θέλει να είναι προσεκτικός με τον Ράμος αφού έχει χάσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμών. Ο πολύπειρος αμυντικός έχει κάνει μόλις 5 εμφανίσεις με την Παρί έχοντας σημειώσει ένα τέρμα.

Αντίθετα, στην Κυπελλούχο Γαλλίας εκτιμούν πως ο Νεϊμάρ αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του απέναντι στους «μερένχες» αφού προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα