Ίντερ – Σασουόλο 0-2: «Στραβοπάτημα» την λάθος στιγμή (highlights)

Η Ίντερ σκόνταψε στον ίσιο δρόμο, καθώς είχε την ευκαιρία να πάρει «κεφάλι» στη βαθμολογία επί της Μίλαν, όμως ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας από τη Σασουόλο.

Μετά το τέλος της χθεσινής ισοπαλίας της Μίλαν με την Σαλερνιτάνα, άπαντες σκέφτηκαν αμέσως πως αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για την Ίντερ να την προσπεράσει βαθμολογικά. Παρόλα αυτά, οι «νερατζούρι» κατόρθωσαν να τα… μουσκέψουν μονάχοι τους, καθώς γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από τη Σασουόλο με 0-2.

Δεν είναι, όμως, μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπος που ήρθε που πραγματικά σε κάνει να απορείς με το σκεπτικό της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι, η οποία είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Ρασπαντόρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπαρέλα. Η αντίδραση των γηπεδούχων, ωστόσο, ήταν… να δεχθούν και δεύτερο γκολ έπειτα από μόλις 18 λεπτά (26’) όπου ο Σκαμάκα υποδέχθηκε την πολλή ωραία πάσα του Τραορέ και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, η αλήθεια είναι πως η Σασουόλο αποφάσισε να κρατήσει τα μετόπισθεν, προκειμένου να διατηρήσει το εξαιρετικό αποτέλεσμα που είχε αποκομίσει από το πρώτο ημίχρονο. Η Ίντερ το πήρε χαμπάρι και άρχισε να «σφυροκοπάει» δίχως, όμως, να βρει γκολ, χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία να πάει στο «ρετιρέ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα