Σάλτσμπουργκ: Ανακοίνωσε 15 κρούσματα, ακυρώθηκαν οι προπονήσεις

Η Σάλτσμπουργκ ανακοίνωσε πως στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στο εσωτερικό της βρέθηκαν 15 θετικά δείγματα του κορονοϊού. Ακυρώθηκαν άμεσα οι προπονήσεις στην ομάδα.

Αναστάτωση στο εσωτερικό της Σάλτσμπουργκ προκάλεσαν τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων για την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος καταγράφτηκαν 15 κρούσματα, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν άμεσα οι προπονήσεις της ομάδας και οι νοσούντες μπήκαν σε καραντίνα σύμφωνα με τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Βέβαια, η Σάλτσμπουργκ δεν γνωστοποίησε τα ονόματα όσων νόσησαν, αλλά ούτε και πόσοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί από τα 15 κρούσματα που παρουσιάστηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κόκκινοι ταύροι» προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (16/2), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την φάση των «16» του Champions League, όπως επίσης και από τη νίκη με 2-0 επί της Βόλφσμπεργκερ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Αυστρίας.

Επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι αυτό με αντίπαλο την Λίτσερ την Κυριακή (27/2) επίσης για το πρωτάθλημα, ενώ ο αγώνας ρεβάνς κόντρα στους Βαυαρούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι προγραμματισμένος για τις 8 Μαρτίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα