Γουέστ Χαμ: Προσπάθησε να πάρει τον Λουίς Ντίαζ πριν την Λίβερπουλ

Η Γουέστ Χαμ επιχείρησε να αποκτήσει τον Λουίς Ντίαζ από την Πόρτο πριν την Λίβερπουλ σύμφωνα με τον τεχνικό των «σφυριών», Ντέιβιντ Μόγιες.

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να πάρει τον Λουίς Ντίαζ της Λίβερπουλ από την Πόρτο τον Ιανουάριο σύμφωνα με τον προπονητή των Λονδρέζων, Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Μόγιες υποστήριξε πως: «Η ομάδα μας ήταν διεκδίκηση του Λουίε Ντίαζ από την Πόρτο» προτού ο Κολομβιανός καταλήξει στο Άνφιλντ για 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 25χρονος έχει κάνει τέσσερις συμμετοχές με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχοντας πετύχει και ένα τέρμα, ενώ η Γουέστ Χαμ εν τέλει δεν έκανε κάποια μεταγραφή κατά το περασμένο μεταγραφικό «παράθυρο».

Μιλώντας στον συνέντευξη Τύπου ενόψει της Κυριακάτικης (27/2) αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με την Γούλβς ο Ντέιβιντ Μόγιες αποκάλυψε πως μίλησε με τον Ντίαζ πριν υπογράψει στην Λίβερπουλ:

«Μίλησα με τον Λουίς Ντίαζ στο τηλέφωνο και είμασταν σε επαφές με την Πόρτο. Είχαμε καταλάβει ότι η Λίβερπουλ θα έκανε κίνηση το ερχόμενο καλοκαίρι και προσπάθησα να τον πάρω τον Ιανουάριο. Δεν ξέρω εάν η ανάμιξή μας στην μεταγραφή επηρέασε την Λίβερπουλ αλλά πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Δεν τον αποκτήσαμε τελικά ωστόσο η φιλοδοξία μας να ενισχυθούμε με κορυφαίους παίκτες είναι κάτι θετικό».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα