FA Cup: Με Νότιγχαμ Φόρεστ ή Χάντερσφιλντ στα προημιτελικά η Λίβερπουλ

Ο νικητής του Νότιγχαμ Φόρεστ - Χάντερσφιλντ θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα στα προημιτελικά του FA Cup. Δείτε τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση.

Στην κλήρωση των προημιτελικών του FA Cup προχώρησε σήμερα (3/3) η διοργανώτρια Αρχή στην Αγγλία, παρουσία του προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα, μετά την πρόκρισή της επί της Νόριτς στη φάση των «16» της διοργάνωσης, θα κληθεί πλέον να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Νότιγχαμ Φόρεστ – Χάντερσφιλντ, οι οποίες θα κοντραριστούν στο «Σίτι Γκράουντ» τη Δευτέρα (7/3).

Επιπρόσθετα, η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι θα μεταβεί στο «Σεν Μέρις» για το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, ενώ η Τσέλσι θα αναμετρηθεί με την Μίντλεσμπρο, η οποία έχει ήδη αποκλείσει φέτος τόσο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και την Τότεναμ.

Τέλος, οι «αετοί» της Κρίσταλ Πάλας θα βρουν στον δρόμο τους τον νικητή του ζευγαριού Έβερτον – Μπόρεχαμ που κοντράρονται απόψε στο «Γκούντισον Παρκ».

Τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του FA Cup θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 18-20 Μαρτίου με έπαθλο τα τέσσερα «εισιτήρια» που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον ή Μπόρεχαμ

Νότιγχαμ Φόρεστ ή Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ

Μίντλεσμπρο – Τσέλσι

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα