Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο Πρόμες - Είχε μαχαιρώσει ξάδελφό του το 2020

Σε απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης αναβαθμίστηκαν οι κατηγορίες για τον Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος το 2020 είχε μαχαιρώσει τον ξάδελφό του.

Για τα καλά έχει μπλέξει με τη δικαιοσύνη ο Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος το 2020 είχε μαχαιρώσει έναν ξαδελφό του στο γόνατο, κατηγορώντας τον ότι είχε κλέψει.

O 30χρονος μεσοεπιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας, ο οποίος όταν σημειώθηκε το συμβάν αγωνιζόταν ακόμα στον Άγιαξ, κατηγορείται πλέον με απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο πολυετούς φυλάκισης, εφόσον κριθεί ένοχος.

Η εν λόγω εξέλιξη οφείλεται στην αποκάλυψη τηλεφωνικών συνομιλιών του Ολλανδού ποδοσφαιριστή με τη θεία του, όπου παραδέχεται να μαχαίρωσε τον ξάδελφό του, κάτι που ο παίκτης είχε αρνηθεί κατηγορηματικά μέχρι πρότινος.

Επίσης από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα ή κάτι που συνέβη εν βρασμώ, αντίθετα ο Πρόμες φέρεται να είχε προσχεδιάσει την επίθεση. Στο ηχητικό ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Κανένας δεν πρόκειται να κλέψει από μας. Εκείνος είναι θρασύς. Ήξερε τι είχε συμβεί και δεν μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι. Συγγνώμη θεία, συγχώρεσέ με».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα