Μπαρτσελόνα: Ο Ομπαμεγιάνγκ, οι Κρόιφ, Ρονάλντο, Ρομάριο, Ιμπραΐμοβιτς και το ρεκόρ 35 χρόνων!

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα τον έχει φέρει στην ίδια λίστα με ονόματα όπως ο Γιόχαν Κρόιφ, ο Ρονάλντο, ο Ρομάριο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Διαβάστε τα ασύλληπτα ρεκόρ του Γκαμπονέζου στράικερ με τους «μπλαουγκράνα».

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της Μπαρτσελόνα ίσως να μην περίμενε το εκρηκτικό ξεκίνημα του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός όχι μόνο ενσωματώθηκε άμεσα στους «μπλαουγκράνα» αφομοιώνοντας τον τρόπο παιχνιδιού που ευαγγελίζεται ο Τσάβι, αλλά σκοράρει... κατά ριπάς σε Ισπανία και Ευρώπη, έχοντας ήδη φτάσει τα 7 γκολ με τα χρώματα της Μπάρτσα.

Για του λόγου το αληθές, ο 32χρονος στράικερ μετράει ήδη 5 γκολ σε 6 εμφανίσεις στη La Liga, ενώ έχει σκοράρει τόσο στο διπλό της Μπαρτσελόνα επί της Νάπολι, όσο και το νικητήριο γκολ το βράδυ της Πέμπτης στη νίκη πρόκριση επί της Γαλατασαράι στην Τουρκία.

Με αυτές τις εκκωφαντικές του επιδόσεις ο Ομπαμεγιάνγκ ανήκει πλέον σε μια λίστα μαζί με εκλεκτούς άσους του παρελθόντος στην ομάδα της Βαρκελώνης, καθώς τα 5 γκολ στα πρώτα 6 παιχνίδια τους με την Μπάρτσα είχαν πετύχει παίκτες όπως οι Γιόχαν Κρόιφ, Ρονάλντο, Ρομάριο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Παράλληλα, τα δύο γκολ του στις έδρες των Νάπολι και Γαλατασαράι τον καθιστούν τον πρώτο παίκτη που καταφέρνει να σκοράρει και στις δύο πρώτες ευρωπαϊκές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας ύστερα από 35 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα μετά τη σεζόν 1986-1987 και τον Ρόμπερτ Φερνάντεθ!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα