Αμπέλ Φερέιρα : «Δεν νομίζω ότι θα είμαι προπονητής για πολλά χρόνια»

Ο Αμπέλ Φερέιρα σε συνέντευξή του στην Βραζιλιάνικη τηλεόραση αποκάλυψε ότι δεν θέλει να συνεχίσει για πολύ την προπονητική του καριέρα!

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται στο επίκεντρο των ΜΜΕ της Βραζιλίας καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παλμέιρας. Μολονότι λοιπόν ο Πορτογάλος έχει κατακτήσει δύο Copa Libertadores, ένα Κύπελλο Βραζιλίας και ένα Copa Sudamericana με τους Βραζιλιάνους, ο ίδιος εξέπληξε με την δήλωσή του ότι δεν θέλει να μείνει για πολύ στους πάγκους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι TV Cultura ανέφερε:

«Ο προπονητής είναι σαν έναν γενικό γιατρό. Πρέπει να ξέρεις τα πάντα, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός σε τίποτα. Αν θέλετε, σε τέσσερα ή πέντε χρόνια θα αναλάβω διοικητική θέση. Δεν σκέφτομαι την προπονητική για πολλά χρόνια ακόμα. Είναι πολύ έντονο. Μόλις πρόσφατα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε: “Έχεις πολύ άσπρη γενειάδα”», επικαλούμενος το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ενώ συνέχισε:

«Στο παιγνίδι ζω με ένταση, έξω είμαι ήρεμος. Χρειάζομαι ισορροπία, ηρεμία, να είμαι χαλαρός. Δεν νομίζω ότι θα είμαι προπονητής για πολλά χρόνια», επισήμανε.

Ο 43χρονος τεχνικός πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα για 15 μήνες στον πάγκο του ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2020 έχοντας 1.91 βαθμούς ανά παιγνίδι σε 57 ματς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα