Μπαρτσελόνα: Ενοχλημένοι για την εμπλοκή τους με το όνομα του Εμπαπέ - Ρομάνο: «Καμία επαφή»

Καμία ανάμειξη του ονόματος του Κιλιάν Εμπαπέ με την ομάδα τους δεν επιθυμούν στην Μπαρτσελόνα, παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες.

Το πρόσφατο δημοσίευμα της «L' Equipe» σχετικά με υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαμπέ έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της καταλανικής ομάδας.

Στη Βαρκελώνη γνωρίζουν ότι το μέλλον του Γάλλου διεθνή βρίσκεται μεταξύ της νυν ομάδας του Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης, για την οποία άλλωστε ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφραστεί θετικά στο παρελθόν για ενδεχόμενη μεταγραφή.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν εστιάσει ήδη σε περιπτώσεις όπως αυτή του Ραφίνια της Λιντς και του Έρλινγκ Χάαλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ πρόσφατα άρχισε να «παίζει» δυνατά και το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στα μεταγραφικά σενάρια των «μπλαουγκράνα».

Στη Μπάρτσα ξέρουν ότι οι πιθανότητες να... άρπαζαν τον Εμπαπέ από τα χέρια των Ρεάλ και Παρί είναι μηδαμινές, έτσι όχι μόνο διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες περί εμπλοκής τους, αλλά και τονίζουν ότι πρόκειται μάλλον για παιχνίδι μάνατζερ.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι μέχρι και ο έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έσπευσε να διαψεύσει το ενδεχόμενο εμπλοκής της Μπαρτσελόνα στο... κυνήγι του Εμπαπέ, τονίζοντας ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη μια... ανάσα από την ένταξή του στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα