Ισπανία – Αλβανία 2-1: Νίκη στις καθυστερήσεις για τους «φούριας ρόχας»

Με γκολ του Ντάνι Όλμο στο 91’, η Ισπανία κέρδισε την Αλβανία (2-1) σε φιλικό ματς που έγινε στη Βαρκελώνη  

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Ισπανία στην φιλική αναμέτρηση με την Αλβανία (2-1) που διεξήχθη στο γήπεδο της Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη. Οι «φούριας ρόχας» κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, το ποσοστό κατοχής μπάλας άγγιξε το εξωπραγματικό 84%, αλλά το γκοολ της νίκης ήρθε στο… 91’.

Για την ακρίβεια όλα τα γκολ μπήκαν στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Πρώτα σκόραρε για τους γηπεδούχους ο Φεράν Τόρες στο 75’. Απάντησε για την Αλβανία, ένας ακόμα «Ισπανός», ο αριστερός εξτρέμ της Γρανάδα, Μίρτο Ουζούνι στο 85’. Και εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα του Έντι Ρέζα θα έπαιρνε μια ισοπαλία «γοήτρου» ήρθε ο στράικερ της Λειψίας για να δώσει την νίκη στους γηπεδούχους.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ράγια, Καρβαχάλ (71’ Αθπιλικουέτα), Αλόνσο (64’ Άλμπα), Τόρες, Γκαρσία, Ρόδρι, Πέδρι, Γκάβι (64’ Σολέρ), Σαράμπια (64’ Όλμο), Τόρες, Μοράτα (72’ Πίνο).

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Μπαλίου (84’ Ρόσι), Χισάι, Ισμαΐλιλι, Ντζιμσίτι, Κουμπούλα, Γκιάσουλα (61’ Ραμαντάνι), Λάτσι (78’ Ασλάνι), Μπάρε, Τσικαλέσι (61’ Ουζούνι), Μπρόζα (84’ Μανάζ).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα