Ο Σέρχιο Ράμος θέλει να παίξει ακόμη 4-5 χρόνια μπάλα «στο κορυφαίο επίπεδο»!

Παρότι είναι ήδη 36 ετών ο Σέρχιο Ράμος σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί ακόμη τέσσερα ή πέντε χρόνια στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο!

Τι κι αν προέρχεται από μια σεζόν που στα 2/3 της ήταν τραυματίας;

Τι κι αν είναι 36 ετών ήδη;

Ο Σέρχιο Ράμος σε δηλώσεις του στο Amazon Prime ανέφερε ότι θα ήθελε να παίξει άλλα τέσσερα με πέντε χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, εφόσον αντέχει από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρθηκε στο μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας το οποίο το βλέπει μακρύ. παρότι έχει πραγματοποιήσει μόλις επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (έχοντας απολογισμό μόλις ένα γκολ στη Ligue 1) και οι πληροφορίες από το Παρίσι εμφανίζουν τους ιθύνοντες της ομάδας δυσαρεστημένους από εκείνον.

«Έχω διετές συμβόλαιο με την Παρί. Θα προσπαθήσω να το κάνω τρία χρόνια. Ένα ακόμα και μετά θα δούμε. Θα ήθελα να παίξω από τέσσερα έως πέντε ακόμη χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και μετά να ζήσω μια άλλη εμπειρία.

Όσο αντέχω από πλευράς φυσικής κατάστασης, νομίζω ότι μπορώ να έχω το μυαλό μου συγκεντρωμένο. Προτιμώ να παίζω στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο παρά να είμαι ο καλύτερος παίκτης, γιατί τελικά το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα και έχει να κάνει με τη νίκη ως ομάδα.

Πριν γίνω ο καλύτερος στον κόσμο, προτιμούσα να παίζω σε παγκόσμια πρωταθλήματα, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και για όλα, πάντα χρειάζεσαι τη δουλειά της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ίβηρας στόπερ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα