Τρομοκρατημένος ο Μαγκουάιρ έχει εγκαταλείψει το σπίτι του

Μετά τη συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ ο Χάρι Μαγκουάιρ δέχεται απειλές για τη ζωή του και φέρεται να έχει εγκαταλείψει το σπίτι του.

Στο… στόχαστρο των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί ο Χάρι Μαγκουάιρ μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ. Πριν λίγες ημέρες έλαβε απειλητικά μηνύματα πως είχε τοποθετηθεί και βόμβα στο σπίτι του.

Το απειλητικό μήνυμα που είχε λάβει ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φύγε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλιώς θα πεθάνεις. Έχεις 72 ώρες. Σε διαφορετική περίπτωση θα πυροδοτηθούν τρεις βόμβες στο σπίτι σου».

Ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ ανησυχεί για τη ζωή του και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sun εγκατέλειψε το σπίτι του μαζί με την οικογένεια του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μένει μαζί με έναν συμπαίκτη του, ο οποίος για ευνόητους λόγους δεν έχει γίνει γνωστός.

Οι αρχές έχουν κάνει τις απαραίτητες έρευνες στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε διαδικασία τοποθέτησης νέου συστήματος καμερών ασφαλείας στο σπίτι του. Βρίσκεται επίσης σε επαφές με εταιρεία σεκιούριτι για να αναλάβει την 24ωρη φύλαξη της οικίας του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα