Athletic: «Έμεινε στη Λίβερπουλ έως το 2026 ο Κλοπ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού περιοδικού ο Γιούργκεν Κλοπ συμφώνησε με την διοίκηση της Λίβερπουλ για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2026.

Προπονητής της Λίβερπουλ ως το καλοκαίρι του 2026 θα παραμείνει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα.

Όπως μετέδωσε το «Athletic», οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις, και έτσι ο Γερμανός αναμορφωτής της Λίβερπουλ, επέκτεινε την παραμονή του στο «Άνφιλντ» για δύο ακόμη σεζόν.

Η διοίκηση της Λίβερπουλ ήταν αποφασισμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κλοπ και τελικά κατάφερε να τον πείσει, αφού όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός θα παραμείνει στον πάγκο των «Reds» για περισσότερο από μία δεκαετία!

Ο Κλοπ ανέλαβε τα ηνία της Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015 και έκτοτε κατάφερε να δημιουργήσει μία ομάδα η οποία έχει επιστρέψει στην… ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με κατακτήσεις τίτλων και πολύ καλές παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά πάνω από όλα όμορφο ποδόσφαιρο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα