Παίκτης της βελγικής Μαλίν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα

Ο Ρικ Φαν Ντρόνχελεν της βελγικής Μαλίν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο Αξέλ. Νεκρός ο 18χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο Ρικ Φαν Ντρόνχελεν, ο οποίος αγωνίζεται στη βελγική Μαλίν με την μορφή δανεισμού από την Ουνιόν Βερολίνου.

Ο 23χρονος Ολλανδός πήγαινε σήμερα (4/5) το πρωί στην προπόνηση της ομάδας του όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Ν258 στο Αξέλ. Ο 18χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του, ενώ ο Φαν Ντρόνχελεν μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Μάθαμε ότι το δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης, καθώς ο Ρικ ερχόταν στην προπόνηση. Ο Ρικ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκ πρώτης όψεως, τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά αλλά περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα», ανέφερε για το σχετικό θέμα ο αθλητικός διευθυντής της Μαλίν, Τομ Καλουβέ, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο.

Η Ουνιόν Βερολίνου με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει:

«Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος του δυστυχήματος. Στέλνουμε δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Γίνε σύντομα καλά Ρικ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα